Dette lurer våre kunder på

Rådgiverne på Meet sørger for at alle våre gjester skal få en best mulig opplevelse. Her er de 4 mest stilte spørsmålene fra våre kunder:

 

Hva gjør Meet for å ivareta smittevern?

Sikkerheten for alle våre gjester og ansatte er svært viktig for oss. Vi forholder oss til de lokale og nasjonale rådene fra helsemyndighetene for å forebygge smitte, og har innført nye rutiner slik ethvert arrangementer skal være trygt for alle parter. Dette er også noe vi tar høyde for når vi planlegger et arrangement og vi gjør absolutt alt vi kan for at arrangementet ditt skal oppleves som trygt.

Du kan lese mer konkret hvilke smitteverntiltak vi har rundt konferanser og servering i vår tidligere artikkel, “Smittevern hos Meet Ullevaal”.

 

Hva slags løsninger har Meet for større arrangementer?

Ved større arrangementer har vi et godt utvalg av møtelokaler hvor vi er svært fleksible for å tilpasse oss deres behov og skreddersy arrangementet til akkurat dere.

I tillegg tilbyr vi hybridmøter, slik at deltakerne kan følge arrangementet både fysisk og digitalt!

Her kan deltakerne som ikke kan delta fysisk følge med på arrangementet hjemmefra, samt ha muligheten å delta interaktivt med å stille spørsmål og svare på avstemninger! For de som sitter fysisk i salen, har disse også samme muligheter gjennom en app på mobilen.

 

Hva om Covid-19 rammer tidspunktet til vårt arrangement?

Vi i Meet har gode betingelser rundt endringer og avbestillinger, og vil være behjelpelig med å endre datoen for ditt arrangement kostnadsfritt dersom man ikke har mulighet til å gjennomføre arrangementet som følge av Covid-19 restriksjoner.

Om man ikke har mulighet til å endre datoen kan man kansellere arrangementet inntil 14 dager før arrangementets startdato. Kundene våre trenger med andre ord ikke å bekymre seg dersom deres dato blir påvirket. Det er tross alt du som er sjefen over ditt arrangement!

 

Hvor tidlig burde man booke lokaler?

Vi begynner allerede nå å få inn henvendelser for høsten så vårt råd er å booke tidlig slik at du får god tid til å planlegge og ikke minst at man får tak i ønsket lokale.

Vi ser en økt optimisme fra arrangører som håper at vi snart kan samles fysisk igjen, og så lenge man har en god dialog og tydelige vilkår rundt endringer og avbestillinger så er det trygt å booke et kurs eller en konferanse hos oss til høsten.

 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen flere spørsmål, eller ønsker at vi skal skreddersy ditt neste arrangement!

 

Meet

Åpningstider Meet Ullevaal

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lør-Søn

08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 16:00
Åpent ved forespørsel

Mandag 08-23
Tirsadg 08-23
Onsdag 08-23
Torsdag 08-23
Fredag 08-16
Ellers åpent ved forespørsel