Tips til et vellykket digitalt arrangement

På Meet ønsker vi å utnytte de gode erfaringene kundene nå har fått med digitale plattformer og å løfte mulighetene videre inn i en fremtid hvor ting er nærmere normalen. Hos oss kan dere avholde alle former for digitale møter, om det er alt fra et lite videomøte eller en stor digital konferanse eller messe.

Vi hjelper dere med teknikken og med planleggingen som kreves, men det er noen ting det er viktig å ha klare tanker om før man starter planleggingen. Her er noen tips fra Meet sin egen AV-teknikker Jørgen Søgård

Hvordan vil vi at det skal se ut for seeren?

Når man skal sitte et annet sted å følge en konferanse på en stream blir det lille man ser i vinduet veldig viktig. Tenk mye på hva slags møbler man ønsker å bruke, hva man kan pynte med i bildet og hva slags bakgrunn man ønsker.

I tillegg er det viktig å tenkte på hva slags plattform de fleste deltagerne skal delta via. Dersom løsningen skal fungere like bra på mobil som på en PC-skjerm så er vil det også påvirke utformingen av det tekniske. Les mer om hybride møter her!

Har foredragsholderne erfaring foran kamera?

Det krever noe helt annet å engasjere en seer gjennom et kamera enn en man har rett foran seg. Som foredragsholder får man ingen tilbakemeldinger og ingen energi fra publikum, så det er en fordel å forberede seg litt annerledes enn når man skal stå foran en full sal.
Det er en stor fordel å ikke være for avhengig av notatene sine, så man kan se mest mulig i kameraet.

Vi har skrevet ned noen tips og triks til en digital foredragsholder, som dere kan få ved behov.

Behov for tilleggsfunksjoner?

En stream er i utgangspunktet bare som en TV-sending ut til et større eller mindre publikum, men vi har også løsninger for å få til mer interaktivitet. Det kan være at man ønsker at publikum skal være med på avstemninger eller quiz’er. Kanskje vil man at publikum skal kunne delta i en chat eller sende inn spørsmål. Kanskje vil man at en foredragsholder skal kunne gå inn i èn til èn-videomøter med seere etter at hen har gått av scenen?

Vi har gode løsninger for dette – kontakt våre rådgivere for en uforpliktende prat!

Vi i Meet Ullevaal hjelper dere med å skape det digitale arrangementet dere ser for dere og som publikum fortjener!

Åpningstider Meet Ullevaal

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lør-Søn

08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 16:00
Åpent ved forespørsel

Mandag 08-23
Tirsadg 08-23
Onsdag 08-23
Torsdag 08-23
Fredag 08-16
Ellers åpent ved forespørsel