Meet har åpnet seks nye møtelokaler på Ullevaal Stadion

Vi ønsker å styrke vår posisjon som et av Norges ledende konferansesentre


37 møterom
Tribune Nord på Meet fremstår nå i helt ny og moderne drakt! Med seks nye møtelokaler, som tar opp til 250 gjester i ett lokale, og innbydende fellesområder, kompletterer dette vårt produkttilbud. Her er nå totalt 37 møterom, hvorav alle (med unntak av vårt auditorium) har godt med dagslys inn. I tillegg har 33 rom utsikt til gressmatten, eller «hagen» vår! Meet-salen rommer over 700 gjester, mens Ullevaal Panorama – “verdens største vinduslosje” – har plass til 460 gjester.

Fokus på mat
-Nå har vi alt fra de minste losjer til den store Meet-salen, hotellrom hos Thon Hotel Ullevaal Stadion for de som trenger overnatting og ikke minst veldig god mat fra Fursetgruppen, sier administrerende direktør hos Meet, Elsa Doseth, og fortsetter: -Meet og Fursetgruppen har samarbeidet i flere år, og vi tilbyr frokost, pausemat og kanskje Oslos beste lunsj, og ikke minst middag til våre gjester. Alltid de beste råvarer – presentert med stolthet!

100.000 gjester hvert år
Vi ønsker årlig velkommen til nærmere 100.000 gjester, og er med det et av Norges største konferansesentre. I 2016 omsatte UBC for 97,5 millioner kroner. I en verden som stadig blir mer kompleks å forholde seg til, er møter og samhandling mellom mennesker det viktigste verktøyet for å jobbe med læring, innovasjon, problemløsing og ikke minst bygge relasjoner og nettverk. Avgjørende for suksess er hvordan alle former for møter, samlinger, team og prosesser blir skreddersydd og fasilitert for å løse de aktuelle oppgavene på en mest mulig effektiv måte. Vi er opptatt av å finne de beste løsningene for våre gjesters arrangementer, med møtelokaler og fellesarealer som innbyr til både formelle og uformelle møteplasser.

Bedre utgave av seg selv!
-Vårt mål er at våre gjester går ut fra Meet som en bedre utgave av seg selv. De skal både ha fått læring og opplevelser, knyttet kontakt med nye mennesker og fått inspirasjon i hverdagen. Vi anser dette som suksessfaktorer for ethvert arrangement, og jeg er sikker på at våre lokaler og vårt miljø her på Meet Ulleaal, innbyr og inspirerer til dette, sier Doseth.

Finn ditt møterom!

Åpningstider Meet Ullevaal

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lør-Søn

08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 16:00
Åpent ved forespørsel

Mandag 08-23
Tirsadg 08-23
Onsdag 08-23
Torsdag 08-23
Fredag 08-16
Ellers åpent ved forespørsel