Møt rådgiverne på Meet

Rådgiverne på Meet strekker seg langt for at gjestene skal få en best mulig opplevelse når de kommer til oss. Inger, Ingrid, Kristine og Linda er våre rådgivere, og de gleder seg til å ta imot våre gjester, nye som gamle, i 2018.

Noen kunder har allerede planlagt arrangementet ned til hver minste detalj, mens andre ønsker vår rådgivning. Vi hjelper mer enn gjerne gjestene med planlegging og tilrettelegging av konferanse og event.

Kundens interesse er alltid i fokus, noe som gjør at kunden kan være trygg på de rådene som blir gitt på alt fra møterom, oppsett og servering tilpasses deres ønsker, sier Linda

Mat, og logistikken rundt dette, er viktig for en god konferanse, både pausemat, lunsj og middag. Det er dette jeg opplever jeg må være mest rådgivende på, sier Kristine.

I tillegg er det mye detaljer rundt logistikken på hele arrangementet sier Ingrid. Alt fra registrering, lunsj og pauser, til lyssetting, plassering av utstillere og oppsett i rommet. Vi hjelper kundene våre med å finne det mest hensiktsmessige oppsettet med tanke på det faglige, og kommer med forslag til aktiviteter under aperitiffen mens vi rigger om til middag. Det er gøy å kunne foreslå ting som kunden selv ikke ha tenkt på, sier Kristine,

Det beste med jobben vår er å gi kunder en opplevelsesrik dag her på Meet, sier jentene.

Vi møter mange ulike, men spennende kunder som ønsker skreddersydde løsninger og personlig behandling! Det er gøy, sier Ingrid. Gleden av å møte kunder og gjester både før, under og etter arrangementene er givende, sier Inger. Vi er så heldige å ha mange kunder som vender tilbake, så ofte er det gledelige gjensyn her på Meet.

Jentenes største utfordring som rådgivere på Meet er når vi ikke har har kapasitet til å ta imot en gruppe som ønsker å ha sitt arrangement her hos oss.

Dette løser vi med å finne gode alternativer som likevel skaper en super ramme for dagen, sier Inger. Vi har også mulighet til å dele grupper i flere rom, og streame foredrag fra en sal til en annen –  det gjør det litt enklere, sier Kristine.

Vi blir avbrutt av telefonen, og den blir besvart med et muntert «Velkommen til Meet, du snakker med Linda»

Linda veileder kunden med å finne riktig møterom og oppsett for dagen. Valg av servering i løpet av dagen som tilpasses det faglige innholdet er noe kunder ofte ønsker rådgivning på.

Teknikk som mikrofoner og skjermer, kapasitet og pauseområder til mingling er også ofte stilte spørsmål til rådgiverne her på Meet.

Ingvild er innesalgssjef og sørger for at kundene møter en kompetent, engasjert og motivert rådgiver som skal hjelpe dem med å oppnå ønsket effekt.

2018 blir et spennende år! Det har allerede kommet inn bookinger på alt fra frokostmøter, 60 års jubileum og middag i hjemmegarderoben til dagskonferanse, messer og kick off.

Vi gleder oss også veldig til å bidra til de to store nye arrangementene på Ullevaal stadion i 2018, nemlig Henke & Zucca Summer Classic og Ullevaal Extreme. Det blir vanvittig gøy å se matta forvandles til både ishockeybane og motorcross arena, sier Ingvild.

Åpningstider Meet Ullevaal

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lør-Søn

08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 16:00
Åpent ved forespørsel

Mandag 08-23
Tirsadg 08-23
Onsdag 08-23
Torsdag 08-23
Fredag 08-16
Ellers åpent ved forespørsel