Møt vår konferansevert: Margrethe Smemo

Man behøver ikke være sportsinteressert for å besøke Meet. Konferansevert Margrethe Smemo har jobbet her i ti år, og har fremdeles til gode å se en fotballkamp på Ullevaal Stadion. “Jeg tror det gjør det vanskeligere å lede meg bort fra arbeidsfokuset”, rekker Margrethe å forklare, før hun profesjonelt geleider nye gjester til Brann-losjen.

“Men min fotballinteresserte familie synes det er veldig bra at jeg jobber her, da!”

Margrethe har ansvar for det som kalles losjesiden, med andre ord der vi finner alle vinduslosjene på rekke og rad. Det er daglig travelt med mange gjester her, hvor losjene strekker seg langs en hel gressmatte.

Losjene er navngitt etter cupfinale-mestere opp gjennom tidene, helt tilbake til 1902. Dette er det ikke alle som vet. Margrethe har for eksempel ansvar for Sarpsborg-, Moss- og Tromsø-losjen.

“Det skjer ofte at jeg faktisk ber gjester dra til Moss. Da ler jeg litt inni meg når jeg ser hvor stresset de blir i noen sekunder, før jeg bekrefter for dem at de skal til en losje bare noen meter unna”, sier Margrethe, mens hun ler så høyt at hun må lene seg på resepsjonsskranken.

“Jeg jobber her fordi jeg liker kontakten jeg får med andre mennesker. Mange gjester som ikke har vært her før kommer gjerne litt i siste liten uten å vite hvor de skal gå. Jeg liker at vi er her for å hjelpe disse gjestene, og gjøre besøket hos Meet til en fin opplevelse.”

Ofte møter gjestene våre på kjendiser som er innom huset, og det syns de er stas. Det er gjerne kjente idrettsutøvere om stikker en tur innom, men også andre kjente fjes kan være å se her på Meet. Margrethe lar likevel ikke dette gå utover fokuset hun har på gjestene sine.

“Jeg har sett mange kjendiser her på Meet, så jeg er kanskje blitt litt immun? Men jeg syns det er ekstra morsomt når vi har kongelige på besøk, da!»  

Ingen dag er lik hos Meet. Gjestene kommer i forskjellige ærend og alle har sine individuelle behov. Margrethe og de andre konferansevertene gjør sitt ytterste for at alle skal få oppfylt de ønskene de har til sitt opphold.

“Alle på huset stiller opp når det trengs ekstra hender, både i drift og administrasjon. Hvis noe ekstra må gjøres, så får vi det unna i en fei. Det er dette samarbeidet vi er spesielt gode på. Vi får ting til å fungere for gjestene våre.” Sier Margrethe, før hun løper av gårde med en skjøteledning som gjestene i Molde-losjen har bedt om.

Åpningstider Meet Ullevaal

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lør-Søn

08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 16:00
Åpent ved forespørsel

Mandag 08-23
Tirsadg 08-23
Onsdag 08-23
Torsdag 08-23
Fredag 08-16
Ellers åpent ved forespørsel