Tidenes Hockeyfest på Ullevaal Stadion!

Når NHL-stjernene Mats Zuccarello og Henrik Lundqvist inviterer til showkamp og tidenes hockeyfest i Oslo – midt på sommeren – ja, da strømmer hockey-interesserte til fra hele verden.

Henke & Zucca Summer Classic 2018 ble arrangert på Ullevaal Stadion, Norges nasjonalarena for fotball. Fotballsko ble erstattet med skøyter, og gressmatta ble byttet ut med en ishockeyrink av internasjonal standard hentet fra Tyskland. På tribunen satt 19.000 spente tilskuere fra hele 18 ulike land.

Kjendiskampen

Kjendiskampen, Norge mot Sverige, var den ultimate oppvarmingen til storoppgjøret mellom Team Henke og Team Zucca. Stjerner, som ikke er kjent for sine hockeyferdigheter kjempet edelt om seieren. På isen kunne vi blant annet se de tidligere fotballspiller Vidar Riseth og Tomas Brolin, tidligere langrennsløper Marcus Hellner, skuespiller Thomas Hayes, komiker Morten Ramm, tennisspiller Casper Ruud, artistene Johnny Silseth, Vinz. Markoolio og mange flere. Det norske kjendislaget måtte se seg slått av det svenske. Oppgjøret endte 5-10.

Madcon

Før kampen mellom New York Rangers kollegaene Lundqvist og Zuccarello kunne publikum glede seg over et forrykende show med Madcon. Kjente hits og dansere som fylte stadion gjorde dette til et Half Time Show verdig! Kahoot på storskjermen så også ut til å falle i smak hos tilskuerne.

Team Henke vs Team Zucca

Henke og Zucca hadde satt sammen hvert sitt all-star-team med noen av verdens beste hockeyspillere. Zucca banket selv inn fire mål for Team Zucca, men det var allikevel ikke nok til å vinne matchen. Team Henke vant oppgjøret. Sluttresulatet ble 10-7.

Inntektene fra dette sportslige veldedighetsarrangement gikk til Zuccarello-stiftelsen, Henrik Lundqvist Foundation og Right to play – organisasjoner som alle hjelper vanskeligstilte barn.

Unike muligheter

Summer Classic var et vellykket arrangement utenom det vanlige. Gjestene i Klubb Ullevaal kunne i tillegg til et spektakulært show glede seg over utsøkt mat og drikke i regi av Meet.

Her på Meet har vi utallige muligheter! Vi har en unik beliggenhet og er eksperter på omrigg! Vårt fleksible og serviceinnstilte personale hjelper til med tilrettelegging av arrangementer, uansett størrelse og omfang!

Åpningstider Meet Ullevaal

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lør-Søn

08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 16:00
Åpent ved forespørsel

Mandag 08-23
Tirsadg 08-23
Onsdag 08-23
Torsdag 08-23
Fredag 08-16
Ellers åpent ved forespørsel