Hybridmøter på Meet

Vi tilbyr de beste møteopplevelser, ikke bare for deltakere som er fysisk til stede, men også til de som følger konferansen eller arrangementet hjemmefra.

Deltakere som sitter hjemme kan følge direkte overføring fra Meet på vår digitale plattform, og delta interaktivt ved å stille spørsmål og svare på avstemninger. Sitter du i salen har du samme interaktive mulighet fra din mobile event app. Både den digitale plattformen og appen viser program, presentasjoner, informasjon, deltakerlister og mye mer så alle deltakerne har tilgang til det samme. I tillegg til å tilby egen plattform tilpasset din bedrift, tilrettelegger vi for livesendinger og videomøter i flere ulike kanaler etter bedriftens ønske.

Løsningen tilpasses hvert enkelt arrangement. Det er tre forskjellige pakker å velge mellom – light, medium og large.
Ta kontakt her for å finne ut hva som passer ditt neste arrangement.

Light

Medium

Large

Interaktivitet

Plattformen tilbyr aktivitet i form av f.eks avstemninger, meningsmålinger og innsending av spørsmål til «scenen». Utstillere kan vise seg frem med egen utstillerprofil med informasjon, videoer og mulighet for å ta kontakt. Registreringsløsning med personlig QR-kode for innslipp og registrering eller rett og slett bordplassering. På en leken måte kan foredraget bli ekstra motiverende med Kahoot! Alt dette er integrert i den løsningen du velger.

Plattform og teknisk utstyr

Vi streamer via vår plattform. Du kan også benytte Teams, Zoom, Whereby e.l som videokonferanseplattform dersom det er ønskelig. Vi har gjennomført mange hybridmøter med både digitale og fysiske foredragsholdere, og med denne plattformen vil det øke brukeropplevelsen ytterligere.

Kontakt våre rådgivere for å booke ditt neste hybridmøte

Ønsker du å bli kontaktet av en rådgiver for å høre mer om mulighetene for kurs og konferanser på Meet Ullevaal? Fyll ut skjemaet nedenfor.

Forespørsel

Send forespørsel