Kurs- og konferansepakker

På Meet Ullevaal møter dere et serviceinnstilt team som ønsker å være tilgjengelig for dere hele dagen. Vårt fokus på gode løsninger innen både teknisk oppsett av møterom og utforming av pausearealer, gjør at dere er sikret en opplevelse av høy kvalitet. Nyt fantastisk mat i pausen og god oppvartning gjennom hele dagen.

Under finner dere eksempler på noen av våre pakker. Bli inspirert av disse – eller kontakt våre rådgivere for å få spesialtilpasset deres egne pakker!

Dagmøter & kurs

Vi har losjer og større lokaler som egner seg godt for dagsmøter og kurs. Med 37 lokaler å velge mellom har vi noe som passer til enhver anledning. 

Konferanser

Våre største lokaler er utstyrt med alt man måtte trenge av teknisk utstyr for å holde en vellykket konferanse. Vi strekker oss langt for å tilpasse lokalene til ditt arrangement. Vi har også god erfaring med digitale og hybride konferanser. Ta kontakt med en av våre rådgivere for å høre mer om dagens alternativer.

Digitale sendinger og pressekonferanser

Enten du skal holde en digital sending til et større publikum, eller innkalle til en pressekonferanse så er det mye som må være på plass. Vi har personalet, utstyret og erfaringen som trengs for å sørge for at alt går som det skal.

Hybridmøter

Hybridmøter er en kombinasjon av fysisk og digitalt arrangement. Noen deltakere kan møte opp fysisk og andre kan delta via mobil eller PC. Systemet vi bruker tilrettelegger for en interaktiv opplevelse for de som ikke er fysisk til stede.

Bankett

Maten som serveres hos Meet Ullevaal lages av Fursetgruppen i vår egen restaurant. Vi har alltid spennende menyer med sesongens beste råvarer. Uavhengig av størrelse på arrangementet så vet vi at en god matopplevelse er en viktig del av ethvert arrangement.

Messer

Våre åpne lokaler egner seg godt for messer hvor man trenger god plass til stands og annet markedsmateriell. Vi tilpasser våre lokaler til å passe de behovene du måtte ha for din neste messe.

Åpningstider Meet Ullevaal

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lør-Søn

08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 16:00
Åpent ved forespørsel

Mandag 08-23
Tirsadg 08-23
Onsdag 08-23
Torsdag 08-23
Fredag 08-16
Ellers åpent ved forespørsel