Orkla´s julebord

Vår favorittsesong, julebordsesongen, er snart i gang! Vi gleder oss til nye opplevelser ved å mimre tilbake til Orklas vellykkede julebord i fjor.

550 ansatte fikk en varm velkomst av Orklas konserndirektør på en vinterkald gressmatte. Det oste av god desemberstemning, og hva er vel bedre enn å direkteoverføre hele seansen til storskjermene på Ullevaal Stadion? Mange ble overrasket over at Ullevaal kunne brukes slik som dette. Det skapte i hvert fall en skikkelig wow-opplevelse, og standarden for resten av kvelden var satt!

Med varme tepper og frisk aperitiff ble velkomsten en perfekt start på en feststemt kveld, i ekte juleånd. 550 Orkla-ansatte lagde til og med en bølgebevegelse, som gikk rundt hele stadion.

I festpyntede lokaler ble det avholdt 3-retters middag, før festen av det storslagne julebordet ble tatt videre til Meet-salen. Der ble Orkla møtt med band, DJ, loungeavdeling, fotobar og rett og slett verdens største discokule!

Hos Meet mener vi at opplevelsen ligger i de små detaljene. Derfor håper vi oppholdet hos oss ble enda et hakk morsommere med Orkla-produkter på alt av toalettsaker, samt stasjonen med egne glowsticks og eget øl.

Vi er stolte av hva vi klarte å skape i samarbeid med Orkla, og håper vi får levere desembermagi igjen!

Forespørsel