Buffeter på Meet Ullevaal

SPANSKE SMAKER

Tynnskivet, lufttørket Serranoskinke med karamellisert løkkompott

9 måneder lagret Manchego med akasiehonning og oliven

Laks ceviche med lime, agurk, reddik og granateple

Økologisk scampi med chili og koriander

Marinert kyllingspyd (lun)

Krydret svinespyd (lun)

Spansk spekepølse

Spansk potetsalat med oliven, bakt pepperfrukt og løk

Aspargesbønner med sitron, hvitløk og olivenolje

Sherrytomatsalat

Hjemmelaget aioli

Urtemajones

Ferskt brød

kr. 545,-

Dessert

Et utvalg av tapas-desserter fra vårt konditori

SKALLDYRPLATEAU MEET 

Fat på bordet, 4 personer pr fat

½ fersk kokt hummer
Kokt sjøkreps
Skallreker
Ferske østers 
Dampede blåskjell med chili og
koriander
Laks sashimi med pepperrot og kapers
Kokt Kongekrabbe
Skalldyrrøre
Hjemmelaget Aioli
Urtemajones
Tomatsalsa
Ferskt brød
Smør

kr. 698,-

Dessert

Et utvalg av ”tapas”- desserter fra vårt konditori 

kr. 70,- per person 

MEET KLASSISK 

Kald mat
Cæsarsalat med kylling og bacon
Skalldyrrøre
Spekeskinke
Roastbeef med tartarsaus
Røkt laks med pepperrot
Potetsalat
Eggerøre
Salat med aspargesbønner og syltet sitronskall
Lettsyltede beter
Brie og gorgonzola ost med konserver
Ferskt Brød og flatbrød
Smøt

Varm mat 
Svinenakke med tilbehør

Dessert 
Et utvalg av ”tapas”- desserter fra vårt konditori

kr. 525,- per persjon

NORSKE SMAKER

Fisk/skalldyr/kjøtt 
Råmarinert fisk med spirer
Skalldyrsalat med reker, kreps og dill
Et utvalg av norsk spekemat med hjemmelagde konserver
Rosastekt kalvemørbrad med kapers og persille 

Salater
Bakt potetsalat med creme fresh-fritert kapers
Blomkål, eple og reddikspirer
Aspargesbønnesalat
Syltede småløk med laurbær og einer

Tilbehør
Ferskt brød og Kviteseidsmør
Flatbrød
Hjemmelaget eggerøre

Oster
Holtefjellost fra Eiker gård
Kraftkar fra Tingvoll
Hjemmelaget marmelade

Desserter 
Et utvalg av tapas-desserter fra vårt konditori 

kr. 585,- per person 



Kaffe/te kr 31,- per person – servert på buffet kr. 21,- per person. 

Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. 

Buffeter serveres til min. 15 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet. Alle priser er inkl. 25% mva.