Buffeter på Meet Ullevaal

MIDDELHAVETS SMAKER

Italiensk spekeskinke med fiken og spirer  Italiensk spekepølse

Antaniost med karamelliserte nøtter

Sotet laksesashimi med marinert vårløk, chili og granateple

Couscous med kongekrabbe sitrus, chili og koriander Marinert kyllingspyd

Potetsalat med rosmarin, bakt paprika, marinert tomat og løk Bakt blomkål med sitron, hvitløk og olivenolje

Oliven, cherrytomat og fetaost Hjemmelaget aioli

Ferskt brød

kr 635,- per person

Dessert

Et utvalg av tapas-desserter fra vårt konditori

ULLEVAAL KLASSISK

Fisk/skalldyr/kjøtt
Råmarinert ørret med spirer Røkt laks med  pepperot

Hjemmelaget eggerøre

Skalldyrsalat med håndpillede reker, chili og dill

Et utvalg av italiensk spekemat med hjemmelaget marmelade Roastbiff med kapers og persille

 

Salater

Bakt potetsalat med honning og sennep

Stekt blomkål, med eple og karse

Linsesalat med frisé og rucculasalat

 

Tilbehør

Ferskt brød Flatbrød

 

Varm mat

Dagens kjøtt med tilbehør

Dagens fisk med tilbehør

 

Oster

Gorgonzola og Antani

Hjemmelaget marmelade

 

Desserter

Et utvalg av desserter fra vårt konditori.

kr 743,- per person

 

Ønskes kaffe satt frem på buffeten kan dette bestilles for kr 31,- per person. Gjelder på alle buffeter.

Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Buffeter serveres til min. 30 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet.
Alle priser er inkl. 25% mva.

MIDDELHAVETS SMAKER

kr 595,- per person

Italiensk spekeskinke med fiken og spirer

Italiensk spekepølse

Antani ost med karamelliserte nøtter

Sotet laks sashimi med marinert vårløk, chili og granateple

Cous-cous med kongekrabbe, sitrus, chili og koriander

Potetsalat med estragon, bakt paprika, marinert tomat og løk

Bakt blomkål med sitron, hvitløk og olivenolje

Oliven, cherrytomat og fetaost

Hjemmelaget aioli

Ferskt brød

Dessert

Et utvalg av tapas-desserter fra vårt konditori

ULLEVAAL KLASSISK

kr 695,- per person

Fisk/skalldyr/kjøtt

Råmarinert ørret med spirer

Røklt laks med pepperrot

Skalldyrsalat med håndpillede reker, chili og dill

Et utvalg av italiensk spekemat med hjemmelagde konserver

Roastbiff med kapers og persille

Salater

Bakt potetsalat med honning og sennep

Blomkål, eple og reddikspirer

Lettsyltede beter

Tilbehør

Ferskt brød

Flatbrød

Hjemmelaget eggerøre

Varmmat

Dagens kjøtt med tilbehør

Dagens fisk med tilbehør

Oster

Gorgonzola og Holtefjell

Hjemmelaget marmelade

Dessert

Et utvalg av desserter fra vårt konditori

SKALLDYRPLATEAU MEET

kr. 895,- per person

Fat på bordet, 4 personer per fat

½ fersk kokt hummer

Kokt sjøkreps

Skallreker

Ferske østers

Dampede blåskjell med chili, ingefær og koriander

Laks sashimi med sitron, persille, chili og sjalottløk

Kokt kongekrabbe

Skalldyrsalat med håndpillede reker, chili og dill

Hjemmelaget aioli

Tangmajones

Mangosalsa

Ferskt brød

Smør

Dessert

Et utvalg av desserter fra vårt konditori

 

Ønskes kaffe satt frem på buffeten kan dette bestilles for kr 31,- per person. Gjelder på alle buffeter.

Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Buffeter serveres til min. 30 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet.
Alle priser er inkl. 25% mva.