SPANSKE SMAKER
Tynnskivet, lufttørket Serranoskinke med karamellisert løkkompott
9 måneder lagret Manchego med akasiehonning og oliven
Laks ceviche med lime, agurk, reddik og granateple
Økologisk scampi med chili og koriander
Marinert kyllingspyd (lun)
Krydret svinespyd (lun)
Spansk spekepølse
Spansk potetsalat med oliven, bakt pepperfrukt og løk
Aspargesbønner med sitron, hvitløk og olivenolje
Sherrytomatsalat
Hjemmelaget aioli
Urtemajones
Ferskt brød
kr. 545,-
Dessert
Et utvalg av tapas-desserter fra vårt konditori
SKALLDYRPLATEAU MEET
Fat på bordet, 4 personer pr fat
½ fersk kokt hummer
Kokt sjøkreps
Skallreker
Ferske østers
Dampede blåskjell med chili og
koriander
Laks sashimi med pepperrot og kapers
Kokt Kongekrabbe
Skalldyrrøre
Hjemmelaget Aioli
Urtemajones
Tomatsalsa
Ferskt brød
Smør
kr. 698,-
Dessert
Et utvalg av ”tapas”- desserter fra vårt konditori
kr. 70,- per person
MEET KLASSISK
Kald mat
Cæsarsalat med kylling og bacon
Skalldyrrøre
Spekeskinke
Roastbeef med tartarsaus
Røkt laks med pepperrot
Potetsalat
Eggerøre
Salat med aspargesbønner og syltet sitronskall
Lettsyltede beter
Brie og gorgonzola ost med konserver
Ferskt Brød og flatbrød
Smøt
Varm mat
Svinenakke med tilbehør
Dessert
Et utvalg av ”tapas”- desserter fra vårt konditori
kr. 525,- per persjon
NORSKE SMAKER
Fisk/skalldyr/kjøtt
Råmarinert fisk med spirer
Skalldyrsalat med reker, kreps og dill
Et utvalg av norsk spekemat med hjemmelagde konserver
Rosastekt kalvemørbrad med kapers og persille
Salater
Bakt potetsalat med creme fresh-fritert kapers
Blomkål, eple og reddikspirer
Aspargesbønnesalat
Syltede småløk med laurbær og einer
Tilbehør
Ferskt brød og Kviteseidsmør
Flatbrød
Hjemmelaget eggerøre
Oster
Holtefjellost fra Eiker gård
Kraftkar fra Tingvoll
Hjemmelaget marmelade
Desserter
Et utvalg av tapas-desserter fra vårt konditori
kr. 585,- per person
Kaffe/te kr 31,- per person – servert på buffet kr. 21,- per person.
Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst.
Buffeter serveres til min. 15 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet. Alle priser er inkl. 25% mva.