FORRETTER
Hummersalat
Mangokrem, ferkost, lett syltet bete og fennikel cruditeè
Kamskjell mousselin
Med pistasjnøtter, maiskrem, pære- og timian gelé, syltet delikatesseløk
Ørret confit
Pepperrotkrem, petit pois-krem, jordskokkchips, spirer og karse
3-retter kr 595,- per pers
2-retter kr 495,- per pers
1 rett kr 329,- per person (hovedrett)
HOVEDRETTER
Ovnsbakt indrefilet av okse
Røstipotet, marinert sopp og spinat, sellerikrem, gulrot med rosmarinsalt, rosépeppersaus
Andeconfit med sambapølse
Potetkrem, spisskål og vårløk, ovsnbakt løk og bete med appelsinsaus
Kyllingfilet fylt med estragon og kapers
Røsteipotet, glaserte rotgrønnsaker og spinat, karamellisert gulrotkrem, rødvinsaus
DESSERTER
Hvit sjokolademousse med sjokoladecrumble og jordbærkrem
Mangodelights og vaniljebavarois med timianmarengs og sorbet
Sjokolade- og karamellkake med kiwi- og myntecoulis og bringebæris
Sett sammen deres egen meny; velg forrett, hovedrett og dessert.
Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Menyer serveres til min. 12 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet. Alle priser er inkl. 25% mva.