christmas-dinner-2428029

Selskapsmenyer på Meet Ullevaal 2022

FORRETTER 

Sitruskveite
Sitrusmarinert kveite, rørsosrømme, rosepepper, parmesanchips med eple og olivenoljedressing

Sotet laks
Sotet laks, limegelé, persillerotpuré lakserogn og olivenolje

Grillet tunfisk
Grillet tunfisk, sesam med kimchi, rørosrømme, syltet gresskar med ingefær og ponzusaus

3-retter kr 625,- per pers
2-retter kr 495,- per pers
Kun hovedrett kr 350,- per person

HOVEDRETTER

Ovnsbakt indrefilet av okse
Potetpuré med trøffel, flasert løk med spinat og grønnsakscrudité og kirsebærsaus

Urtemarinert kyllingbryst
Bakt småpotet, selleripuré, grillet hjertesalat, saltbakt minibete og harissasaus

Rosemarinmarinert lammecarré
Potetpuré med urter og sennep, bakt gulrot, pastinakk, grillet hjertesalat og rosmarinsaus

DESSERTER

Hvit sjokolademousse
Chai-te, kokos, kaffecrumble og bringebær

Oreo ostekake
Rødappelsin og chips

Lime- og bringebærterte

Sett sammen deres egen meny; velg forrett, hovedrett og dessert.

Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Menyer serveres til min. 12 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet.Alle priser er inkl. 25% mva. 

3-retter kr 625,- per pers
2-retter kr 495,- per pers
Kun hovedrett kr 350,- per person

FORRETTER 

Sitruskveite
Sitrusmarinert kveite, rørsosrømme, rosepepper, parmesanchips med eple og olivenoljedressing

Sotet laks
Sotet laks, limegelé, persillerotpuré lakserogn og olivenolje

Grillet tunfisk
Grillet tunfisk, sesam med kimchi, rørosrømme, syltet gresskar med ingefær og ponzusaus

HOVEDRETTER

Ovnsbakt indrefilet av okse
Potetpuré med trøffel, flasert løk med spinat og grønnsakscrudité og kirsebærsaus

Urtemarinert kyllingbryst
Bakt småpotet, selleripuré, grillet hjertesalat, saltbakt minibete og harissasaus

Rosemarinmarinert lammecarré
Potetpuré med urter og sennep, bakt gulrot, pastinakk, grillet hjertesalat og rosmarinsaus

DESSERTER

Hvit sjokolademousse
Chai-te, kokos, kaffecrumble og bringebær

Oreo ostekake
Rødappelsin og chips

Lime- og bringebærterte

Sett sammen deres egen meny; velg forrett, hovedrett og dessert.

Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Menyer serveres til min. 12 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet.Alle priser er inkl. 25% mva.