Selskapsmenyer på Meet Ullevaal

FORRETTER

Ingefær- og chilibakt laks
Agurk, eple- og olivengele, gulrothummus, marinert fennikel, ingefær- og chilisiurp, grissini med pepper.

Grillet kamskjell
Med marinade av lime, sjalottløk, chili og koriander. Serveres med mais- og mangokrem, ruccula og chorizocrisp

Carpaccio
Carpaccio av gin- og sirupsgravet hjort med parmesan modnet i 30 måneder, kapers, løkkompott, brødchips og Rørosrømme med enebær

3-retter kr 742,- per pers
2-retter kr 612,- per pers

HOVEDRETTER

Svinenakke
Svinenakke med potetpuré tilsmakt trøffel og purre, chilibakt gulrot, saltbakt sjalottløk, råmarinert spisskål og harissasaus

Marinert andebryst
Appelsin- og peppermarinert andebryst med bakt sellerikrem, søtpotet med kanel, chilibakt gulrot, rødvinsmarinert kål, feldsalat og madeirasaus

Grillet torsk
Med petit poisekrem, chilisekt blomkål, glasert gulrot og bakt fennikel

DESSERTER

Pavlova
Vanilje- og pasjonsfruktkrem med marinerte bær

Rød velvetkake
Med kremost og mørk sjokoladesaus

Mascarpone- og pærekrem
Med myntegelé og appelsincoulis

Sett sammen deres egen meny; velg forrett, hovedrett og dessert.

Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Menyer serveres til min. 12 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet. Alle priser er inkl. 25% mva. 

3-retter kr 625,- per pers
2-retter kr 495,- per pers
Kun hovedrett kr 350,- per person

FORRETTER 

Sitruskveite
Sitrusmarinert kveite, rørsosrømme, rosepepper, parmesanchips med eple og olivenoljedressing

Sotet laks
Sotet laks, limegelé, persillerotpuré lakserogn og olivenolje

Grillet tunfisk
Grillet tunfisk, sesam med kimchi, rørosrømme, syltet gresskar med ingefær og ponzusaus

HOVEDRETTER

Ovnsbakt indrefilet av okse
Potetpuré med trøffel, flasert løk med spinat og grønnsakscrudité og kirsebærsaus

Urtemarinert kyllingbryst
Bakt småpotet, selleripuré, grillet hjertesalat, saltbakt minibete og harissasaus

Rosemarinmarinert lammecarré
Potetpuré med urter og sennep, bakt gulrot, pastinakk, grillet hjertesalat og rosmarinsaus

DESSERTER

Hvit sjokolademousse
Chai-te, kokos, kaffecrumble og bringebær

Oreo ostekake
Rødappelsin og chips

Lime- og bringebærterte

Sett sammen deres egen meny; velg forrett, hovedrett og dessert.

Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Menyer serveres til min. 12 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet.Alle priser er inkl. 25% mva.