Selskapsmenyer på Meet Ullevaal

FORRETTER 

Hummersalat
Mangokrem, ferkost, lett syltet bete og fennikel cruditeè

Kamskjell mousselin
Med pistasjnøtter, maiskrem, pære- og timian gelé, syltet delikatesseløk

Ørret confit
Pepperrotkrem, petit pois-krem, jordskokkchips, spirer og karse

3-retter kr 595,- per pers
2-retter kr 495,- per pers
1 rett kr 329,- per person (hovedrett)

HOVEDRETTER

Ovnsbakt indrefilet av okse
Røstipotet, marinert sopp og spinat, sellerikrem, gulrot med rosmarinsalt, rosépeppersaus

Andeconfit med sambapølse
Potetkrem, spisskål og vårløk, ovsnbakt løk og bete med appelsinsaus

Kyllingfilet fylt med estragon og kapers
Røsteipotet, glaserte rotgrønnsaker og spinat, karamellisert gulrotkrem, rødvinsaus

DESSERTER

Hvit sjokolademousse med sjokoladecrumble og jordbærkrem

Mangodelights og vaniljebavarois med timianmarengs og sorbet

Sjokolade- og karamellkake med kiwi- og myntecoulis og bringebæris

Sett sammen deres egen meny; velg forrett, hovedrett og dessert.

Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Menyer serveres til min. 12 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet. Alle priser er inkl. 25% mva.