Selskapsmenyer på Meet Ullevaal

FORRETTER

Ingefær- og chilibakt laks
Agurk, eple- og olivengele, gulrothummus, marinert fennikel, ingefær- og chilisiurp, grissini med pepper.

Grillet kamskjell
Med marinade av lime, sjalottløk, chili og koriander. Serveres med mais- og mangokrem, ruccula og chorizocrisp

Carpaccio
Carpaccio av gin- og sirupsgravet hjort med parmesan modnet i 30 måneder, kapers, løkkompott, brødchips og Rørosrømme med enebær

3-retter kr 742,- per pers
2-retter kr 612,- per pers

HOVEDRETTER

Svinenakke
Svinenakke med potetpuré tilsmakt trøffel og purre, chilibakt gulrot, saltbakt sjalottløk, råmarinert spisskål og harissasaus

Marinert andebryst
Appelsin- og peppermarinert andebryst med bakt sellerikrem, søtpotet med kanel, chilibakt gulrot, rødvinsmarinert kål, feldsalat og madeirasaus

Grillet torsk
Med petit poisekrem, chilisekt blomkål, glasert gulrot og bakt fennikel

3-retter kr 742,- per pers
2-retter kr 612,- per pers

DESSERTER

Pavlova
Vanilje- og pasjonsfruktkrem med marinerte bær

Rød velvetkake
Med kremost og mørk sjokoladesaus

Mascarpone- og pærekrem
Med myntegelé og appelsincoulis

3-retter kr 742,- per pers
2-retter kr 612,- per pers

Sett sammen deres egen meny; velg forrett, hovedrett og dessert.

Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Menyer serveres til min. 12 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet. Alle priser er inkl. 25% mva. 

Åpningstider Meet Ullevaal

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lør-Søn

08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 23:00
08:00 – 16:00
Åpent ved forespørsel

Mandag 08-23
Tirsadg 08-23
Onsdag 08-23
Torsdag 08-23
Fredag 08-16
Ellers åpent ved forespørsel