FORRETTER
Sitruskveite
Sitrusmarinert kveite, rørsosrømme, rosepepper, parmesanchips med eple og olivenoljedressing
Sotet laks
Sotet laks, limegelé, persillerotpuré lakserogn og olivenolje
Grillet tunfisk
Grillet tunfisk, sesam med kimchi, rørosrømme, syltet gresskar med ingefær og ponzusaus
3-retter kr 625,- per pers
2-retter kr 495,- per pers
Kun hovedrett kr 350,- per person
HOVEDRETTER
Ovnsbakt indrefilet av okse
Potetpuré med trøffel, flasert løk med spinat og grønnsakscrudité og kirsebærsaus
Urtemarinert kyllingbryst
Bakt småpotet, selleripuré, grillet hjertesalat, saltbakt minibete og harissasaus
Rosemarinmarinert lammecarré
Potetpuré med urter og sennep, bakt gulrot, pastinakk, grillet hejrtesalat og rosmarinsaus
DESSERTER
Hvit sjokolademousse
Chai-te, kokos, kaffecrumble og bringebærte
Oreo ostekake
Rødappelsin og chips
Lime- og bringebærte
Sett sammen deres egen meny; velg forrett, hovedrett og dessert.
Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Menyer serveres til min. 12 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet.Alle priser er inkl. 25% mva.
3-retter kr 625,- per pers
2-retter kr 495,- per pers
Kun hovedrett kr 350,- per person
FORRETTER
Sitruskveite
Sitrusmarinert kveite, rørsosrømme, rosepepper, parmesanchips med eple og olivenoljedressing
Sotet laks
Sotet laks, limegelé, persillerotpuré lakserogn og olivenolje
Grillet tunfisk
Grillet tunfisk, sesam med kimchi, rørosrømme, syltet gresskar med ingefær og ponzusaus
HOVEDRETTER
Ovnsbakt indrefilet av okse
Potetpuré med trøffel, flasert løk med spinat og grønnsakscrudité og kirsebærsaus
Urtemarinert kyllingbryst
Bakt småpotet, selleripuré, grillet hjertesalat, saltbakt minibete og harissasaus
Rosemarinmarinert lammecarré
Potetpuré med urter og sennep, bakt gulrot, pastinakk, grillet hejrtesalat og rosmarinsaus
DESSERTER
Hvit sjokolademousse
Chai-te, kokos, kaffecrumble og bringebærte
Oreo ostekake
Rødappelsin og chips
Lime- og bringebærte
Sett sammen deres egen meny; velg forrett, hovedrett og dessert.
Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Menyer serveres til min. 12 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet.Alle priser er inkl. 25% mva.