Selskapsmenyer på Meet Ullevaal
FORRETTER
Ingefær- og chilibakt laks
Agurk, eple- og olivengele, gulrothummus, marinert fennikel, ingefær- og chilisiurp, grissini med pepper.
Grillet kamskjell
Med marinade av lime, sjalottløk, chili og koriander. Serveres med mais- og mangokrem, ruccula og chorizocrisp
Carpaccio
Carpaccio av gin- og sirupsgravet hjort med parmesan modnet i 30 måneder, kapers, løkkompott, brødchips og Rørosrømme med enebær
3-retter kr 742,- per pers
2-retter kr 612,- per pers
HOVEDRETTER
Svinenakke
Svinenakke med potetpuré tilsmakt trøffel og purre, chilibakt gulrot, saltbakt sjalottløk, råmarinert spisskål og harissasaus
Marinert andebryst
Appelsin- og peppermarinert andebryst med bakt sellerikrem, søtpotet med kanel, chilibakt gulrot, rødvinsmarinert kål, feldsalat og madeirasaus
Grillet torsk
Med petit poisekrem, chilisekt blomkål, glasert gulrot og bakt fennikel
3-retter kr 742,- per pers
2-retter kr 612,- per pers
DESSERTER
Pavlova
Vanilje- og pasjonsfruktkrem med marinerte bær
Rød velvetkake
Med kremost og mørk sjokoladesaus
Mascarpone- og pærekrem
Med myntegelé og appelsincoulis
3-retter kr 742,- per pers
2-retter kr 612,- per pers
Sett sammen deres egen meny; velg forrett, hovedrett og dessert.
Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Menyer serveres til min. 12 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet. Alle priser er inkl. 25% mva.